perjantai 11. maaliskuuta 2011

Uusia ihmeitä

Tiistaina pennut pääsivät maistelemaan ensimmäistä kertaa lisäruokintaa. Tajolla oli raakaa jauhelihaa mössättynä piimän kera mukavaksi sössöksi. Ensimmäinen tarjoiluastia oli minun käsi ja sen jälkeen saatiin jo syödä ihan lautaselta. Kaikki pennut "pääsivät heti makuun" ja lihat katosivatkin hyvällä ruokahalulla alas. Tainneet tulla emäänsä! Nyt alkuun pennut saavat kerran päivässä lisäruokintaa, mutta pikkuhiljaa sitten määrää kasvatetaan useampaan kertaan päivässä.

Käsiruokailua


sekä sivistyneesti jo lautaselta


Eilen pennut pääsivät myös käymään ensimmäistä kertaa pihalla pikkumutkan ihmettelemässä uutta maailmaa. Vähän jännitti, mutta onneksi tutut emän tissit löytyivät sieltäkin, joten niitä saattoi turvallisesti hamuta. Pikkuhiljaa ruvetaan nyt käymään lauhoina päivinä ulkomutkia tuossa pihalla.

Uuden maailman ihmeitä
Äitii!


ja löytyihän ne tissit


Täällä leikitään jo kovasti, huidotaan sisaruksia tassuilla ja sanotaan kovasti vastaan MURR ja RÄYH! Oma tahto taitaa ainakin kavereilta löytyä.
Tässä loppuun pieni videopätkä sisäleikeistä.

Mukavia uutisia tuli tänään myös suvun terveyden osalta. Käytin pentujen ukin, eli Rillan isän Kitan tänään uusintasilmätarkeissa, nyt kolmatta kertaa, eikä mitään uutta silmistä löytynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti