maanantai 14. maaliskuuta 2011

Pentujen tuhinaa neljä viikkoa

Piti tänään ottaa pennuista "neliviikkoiskuvia", vaikka huomennahan se neljä viikkoa vasta täyteen tulee. Viralliset nimet ovat myös nyt yksilöityneet pennuille, joten laitetaan samalla ne. Viralliset nimethän pennuille ovat olleet mietittynä jo heti muutama päivä syntymän jälkeen, mutta nyt sai vihdoin yksilöityä mikä menee kullekkin pennulle.

Kiinteää ruokaa syödään nyt kahdesti päivässä emon maidon lisänä. Ruokana menee nyt veteen keitettyä puuroa, johon sekoitetaan raakaa jauhelihaa sekä piimää. Kunhan pennut kasvavat, niin ne totutetaan myös vielä kuivamuonaan. Kuivamuonaa ja lihaa on helppo antaa sitten pennunottajille mukaan, jonka jälkeen pennunottaja voi itse valita haluamansa ruokamerkin ja tavan ja vaihdella pikkuhiljaa vanhasta ruuasta haluamaansa.

Nyt on myös sijoitustyttönen löytänyt oman kotinsa. Sijoituspennusta oli paljon kyselyitä, mutta halusin sijoituskodin lähelle, jotta näen sitä kasvaessa. Sijoituskoti löytyikin sitten lopulta naapurikunnasta, eli Oulusta. Toinen tyttö mene sijoitukseen toiselta kasvattajalta ja on myös mahdollisesti jäämässä Ouluun. Toista pojista odottaa oma koti Tampereelta ja toinen etsii vielä omaansa. Pentuja ei kuitenkaan vielä yksilöidä tarkemmin, vaan kunhan vielä kasvavat lisää ja luonteenpiirteistä rupeaa näkymään enemmän eroja, tulee valinta kuka pennuista menee kellekkin.

Ja sitten ne neliviikkoiskuvat ja nimet, aloitetaan pikkuneideistä
Iltahämyn Ystävän IloIltahämyn Ystävän RiemuJa sitten pikkuherrat
Iltahämyn Ystävän Onnisekä Iltahämyn Ystävän SuloJa loppuun vielä kuvausapulaisen ja kuvattavan keskustelu siitä missä pitäisi poseerata kun toisella oli niin kova hoppu kaikkialle muualle touhuamaan.


Loput kuvat löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti