tiistai 4. marraskuuta 2014

Harrastushommia

Agilitya
Kitan kanssa saatiin agilityssa ykkösistä viimeinen luva sekä noususerti kakkosluokkaan syksyllä 2013. Rukan kanssa tehtiin marraskuussa 2013 kauden viimeisissä kisoissa tuplanolla, kaksi luvaa ja noususerti kolmosiin. Vuodelle 2014 en ostanut kisalisenssiä, joten kumpikaan pojista ei ole kisannut tänävuonna. Mietinnässä on, jääkö Ruka jo eläkkeelle agilitysta, vaikka mielellään sitä vielä meneekin.

Tokoa
Syksyllä 2013 innostuttiin Rukan kanssa käymään huviksi tokokokeessa Oulussa. Aika harjoittelematta meni, mutta ykköstulos silti napsahti nuoruusajan reeneillä. Pisteitä kertyi 176,50. Pitää katsoa käydäänkö vielä joskus alokkaassa vai mentäisiinkö joskus avoon.

Kuva Sari Eskelinen
Koiratanssia
Molempien poikien kanssa korkattiin koiratanssikisat kesäkuussa 2013 kun järjestimme Oulussa Oulun koirakerholla koiratanssikisat ja toisissa kisoissamme kävimme sitten myöskin Oulussa kesäkuussa 2014. Laji on kisojen suhteen kovin Etelä-Suomi painotteinen, mutta nyt olemme kerran vuodessa saaneet järjestettyä Oulussakin kisat. Ensivuonna on taas tarkoitus osallistua kotikisoihin.

Kita kisasi molemmissa kisoissa alokkaassa htm:ssa (heelwork to music) jääden molemmilla kertaa hiukan alle KUMAn. Pisteitä tuli 158,66 ja 158,00.

Ruka taas osallistui freestyleen, jossa menikin kivasti. Kesäkuussa 2013 kisasimme alokkaassa saaden 165p ja KUMAn. Nousimme sitten suoraan avoimeen ja seuraavissa kisoissa kesäkuussa 2014 kisasimme avoimessa luokassa saaden taas 163p ja KUMAn sekä myös luokkavoiton!

Nyt on harrastusrintamalla ollut taukoa. Vuonna 2015 sitten jatketaan!


Kuva Sari Eskelinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti