Saara

Heipä hei!
Olen -83 syntynyt naisihminen Oulun seudulta, tarkemmin Haukiputaalta. Harrastuksiini ja vapaa-aikaani kuuluu suurelta osin koirat ja koiraharrastukset. Kotilaumaani kuuluu mieheni, minun ja kahden pienen lapseni lisäksi tällä hetkellä suomenlapinkoirauros, Sagaberran Eahketveaigi, kotoisammin kutsuttuna Ruka (s.01/05) ja lapinporokoiraurokset Pihlajamäen Duulivoima eli Kita (s.08/06) sekä Säkä, joka on myös viralliselta nimeltään Säkä (s. 06/16).

Omien koirieni kanssa olen harrastanut ja harrastellut monenlaista. Tällä hetkellä pääharrastuksiamme on agility sekä koiratanssi. Kesäisin myös jäljestämme ja välillä tokoilemme. Kisoissa/kokeissa olen käynyt agilityssa, koiratanssissa sekä tokossa. Ihmisjäljen jäljestys on ollut vaan aktivointia koirille. Lisäksi tietenkin ulkoilemme toki lenkkien ja metsäretkien muodossa. Käymme paljon metsälenkkejä, joissa koirat saavat kulkea vapaana.


Omien koirieni kanssa harrastamisen lisäksi kasvatan lapinporokoiria kennelnimellä Iltahämyn. Kasvattamiseni on vielä aluillaan ja tulee aina pysymään pienimuotoisena. Pentuja syntyy harkittujen yhdistelmien seurauksena harvakseltaan ja pennut kasvavat kotioloissa. Koirat elävät meillä sisäkoirina, yhdessä kanssamme. Omaa kotilaumani päälukua en halua kasvattaa niin, ettei minulla riitä omaa aikaa jokaiselle koiralle ja koska haluan myös harrastaa koirieni kanssa, en voi pitää kotonani isoa koiralaumaa. Tästä syystä sijoitan koiria, jolloin kaikille riittää omaa aikaa omien ihmistensä parissa. Kasvatustyöni tapahtuukin pääasiassa sijoituskoirieni kautta.Tämä blogi käsittelee kotona asuvia koiriani, harrastuksiamme, sijoituskoiria sekä Iltahämyn kennelin pentueita. Kotisivuilta löydät lisää tietoa tässä blogissa kerrotuista koirista, kasvateista jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti