tiistai 30. joulukuuta 2014

Hiskin silmätarkkia ja treffailua

Sagaberran Pihtapuu, eli Hiski kävi tänään silmätarkissa Oulussa. Hiskiä on kaavailtu Nuoskalle, eli Iltahämyn Ystävän Ilolle sulhoksi. Silmät olivat terveet yhä tällä vajaa 6-vuotiaalla erittäin mukavalla herrasmiehellä.

Samalla reissulla pääsivät myös Hiski ja Nuoska tapaamaan toisensa. Hiski koitti kovasti vokotella jo morsiantansa, mutta vielä ei ole juoksut alkaneet, joten vähän aikaa vielä saa odotella tositoimia. Korvat tötteröllä piti silti koittaa vähän heilaa pusutella :)

Pihan merkkailun jälkeen Hiski oli varsin leppoisa ja mutkaton kaveri meillä kyläillessään, vaikka vieraiden urosten hajut toki olivat jokapuolella. Hiski oli myös erittäin hiljainen, joka voisi kivasti tasoittaa Nuoskan äänekkyyttä. Hiski ei haukkunut pihalla, eikä sisällä, eikä myöskään piipitellyt ollenkaan. Nuoska sen sijaan piti tuttuun tapaan kyllä ääntä pihalla ollessaan ihan molempien puolesta.

Innolla odotellaan juoksun alkamista ja toivotaan, että astutushommat onnistuisivat ja pentuja saataisiin tältä parilta!


 Normaalisti hyväturkkinen Nuoska on tällä hetkellä aivan bikinit päällä juoksuja tehdessään. Jospa ne alkaisivat piakkoin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti